sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Introducere

Ce m-a determinat sa imi fac si eu un blog? Pur si simplu memoria proasta pe care o am in dotare. Nu glumesc deloc-prietenii stiu. Desi am doar 27 de ani si nu sufar de vreun sindrom al uitarii, tind sa uit multe lucruri care mi se intampla, sa uit date, sa uit nume, sa uit evenimente, sa uit ce trebuie sa cumpar la piata...
De ce nu am ales un jurnal clasic? Pentru ca jurnalul-caiet se poate pierde, se poate murdari, se poate rupe si mai ales este greu de transportat-in special daca sunt mai multe. Drept urmare am ales mediul virtual. Asa vor putea si urmasii mei sa urmareasca ce a facut ruda lor Cristina cu viata ei. Poate le va fi de folos, poate nu...

Blogul nu va avea o tema anume ci va cuprinde, pur si simplu, ineptiile mele, durerile mele, parerile mele, bucuriile mele si nu in ultimul rand dorintele si visele mele..si cine stie ce altceva.
Intrucat sunt novice in ale scrisului si bloggingului orice sugestie, parere, propunere sau comentariu va fi bine venit si luat in considerare.

Si pentru ca este primul post, ma gandesc sa incep cu ceva usor, cum ar fi o lista - Lista Cristinei pe 2010, un fel de lista a rezolutiilor-dorintelor-viselor-sperantelor. Astfel imi doresc:
multa sanatate pentru mine si cei din jurul meu
sa fiu mai buna cu cei din jur
sa fiu mai putin repezita-adica mai cumpatata in reactii
sa ma mut impreuna cu iubitul meu
sa pun ceva banuti in pusculita - sa nu mai fiu fiica risipitoare'
un weekend in Italia
un weekend in Spania
sa citesc mai mult
sa incep sa invat o limba noua
sa merg in Corfu cu mami
sa ajut cel putin o persoana nevoiasa
un inel cu diamant - mai mult sau mai putin veritabil:)
sa ameliorez celulita-sa mananc mai sanatos si sa fac mai multa miscare

e mult, e putin...asa sa ma ajute Dumnezeu! la sfarsitul anului vom trage linia si vom vedea ce a iesit. Pana atunci, o sa iau fiecare zi...asa cum este! daca se intampla sa se indeplineasca si dorintele pe langa, cu atat mai bine.

6 comentarii: