marți, 29 noiembrie 2011

Roz roz roz


Da stiu, am lipsit cam mult de pe blogul meu cel drag si mult iubit -de asta m-am gandit sa ii fac un cadou si sa il imbrac in roz, sa fie fericit si plin de energie. Poate va intrebati de ce am disparut (mai mult ca sigur ca nu). Va spun, pur si simplu creierul meu intrase intr-o gaura neagra. Nu am fost in stare sa scriu( a se citi "sa gandesc") vreo propozitie coerenta, ca de fraze nici nu vorbesc. Ok, nu ma criticati prea tare, nici acum nu ma simt sigura pe tastele mele:D dar incerc!! probabil schimbatul scutecelor, spalatul biberoanelor, pregatirea laptelui, mi-a sters cam tot ce tinea de imaginatie si creativitate in capul meu.

Nu caut scuze, caci este o placere si treaba asta, mai ales cand o faci cu atata dragoste pentru lumina din viata ta. Insa, am decis ca nu ma voi pierde printre biberoane si scutece ci ma voi catara pe mormanul de pampersi incercand sa regasesc copilul din mine pe langa bebele de langa mine (dc are vreun sens) si sa ma bucur de ceea ce am si ceea ce urmeaza sa am.

Si pentru ca orice inceput trebuie sa fie in forta:D se impun niste exercitii. Pentru cei ce ma cunosc stiu ca sportul este important pentru mine:) asa ca iata un site cool pentru idei de exercitii - dati cu clicku pe link, iar apoi alegeti grupa de muschi care va intereseaza si faceti exercitiile care va plac;) Pentru unii poate e mai usor sa faca exercitii acasa. Eu am inceput sa merg la sala de dragul de a vedea oameni asudand si muncind din greu pentru a fi in forma. Si apropo, la orele de aerobic, media de varsta este 45-70 ani ceea ce a fost un mic soc pentru mine, insa si o surpriza placuta. Nu de alta dar m-am gandit automat la mine, la 70 de ani, deci clar voi merge si atunci la sala:))

http://www.divine.ca/en/fitness-and-nutrition/exercise-finder/c_266/

Si daca terminati cu exercitiile, bucurati-va de o seara relaxanta

2 comentarii:

  1. Cred ca exercitiile fizice iti dau o stare de bine, in afara de faptul ca te mentin in forma, si apoi te mai scot si din rutina zilnica, si eu as vrea sa fac aerobic sau orice alt sport la 70 de ani ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. daa stiu si eu sper sa ma tina balamalele pana atunci:D

    RăspundețiȘtergere