joi, 25 februarie 2010

Nu faceti ca mine!

In lupta mea impotriva Celulitei, fiind un pic obsedata de tot ce tine de ea, as fi in stare sa incerc orice, sau aproape orice….dar atata timp cat nu imi afecteaza sanatatea.
Ieri mergand spre casa am zarit in vitrina unei farmacii (ca sa vedeti ce vedere formata am deja) o cutiuta pe care scria Celulit Stop. Normal ca in secunda doi am fost fata in fata cu doamna farmacista platind cutia de Celulit Stop. Cica ar contine doua substante : Extract uscat din Centella asiatica si Hippocastani semen.

Am si luat prima pastiluta.....insa, astazi, la lucru :D, am facut un pic de cercetare despre aceste substante. Despre extractul de castan nu am gasit efecte secundare insa despre Centella da. Si anume ca poate afecta ficatul. Banuiesc ca trebuie sa iei o perioada indelungata ca sa dai in icter, insa si ca sa aiba cica efect anticelulitic tot o perioada indelungata trebuie sa iei...asa ca nu va recomand acest produs. Eu l-am aruncat deja la cos (noroc ca nu a fost scump). As face orice pentru a scapa de celulita dar nu cu pretul sanatatii mele.
Ma gandesc ca ar fi bine data viitoare cand mai depistez ceva pilule "magice" sa fac cercetarea inainte de a cumpara produsul, si nu dupa.....:)

5 comentarii:

  1. :-))))) Sunt de acord cu cercetarea inainte de cuparare! Si mai am o intrebare pt. tine: Are u crazy??????? :-/ And this coming from your best friend! Geeez!... :-)Poate se aprinde vreun beculet pe acolo! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua! Am vazut blogul tau si m-am uitat prin el din intamplate.
    Indraznesc sa fac o sugestie, sper sa-mi fie permis. Am gasit o crema destul de eficienta impotriva celulitei (nu sunt prea stresata din cauza asta, insa "beneficiez" si eu de putina celulita)... Efectele nu sunt dramatice, insa impreuna cu efortul de la sala (merg de luni pana joi/vineri, zilnic), rezultatele au fost cel putin multumitoare. Un produs bio, gel anti-celulitic, Krauter. Daca nu ai incercat si te intereseaza, as putea sa intreb si sa-ti dau mai multe detalii.
    Oricum, senzatia e intensa... si rezultatul: o piele mai ferma si mai putina celulita (nu am eliminat-o complet, dar nici nu ma dau dimineata si seara dupa indicatii, ci o seara da, una nu).
    Iti diresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Anamaria :) imi pare bine ca ai facut o tura prin blog:D te mai astept;)
    orice sugestie este binevenita si luata in considerare - mai ales cand vorbim despre celulita!!
    O sa ma uit pe net sa vad despre acest produs. Acuma tocmai mi-am achizitionat de la Guam ceva pe baza de namol. sa vad ce efecte are.
    o seara faina

    RăspundețiȘtergere
  4. Am revenit cu un link: http://www.life-care.ro/produse-online/detalii-produs.html&product=4040 (in cazul in care nu aveai rabdare sa cauti).
    Iti urez mult succes cu Guam!
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. mersi frumos:D am auzit de produsele lifecare ca ar fi intr-adevar bune. inca nu mi-am luat nimic de la ei, dar e urmatorul pe lista. la salaru' de luna viitoare:)

    RăspundețiȘtergere