vineri, 30 decembrie 2011

2012, oare poti fi mai bun ca 2011?

Nu puteam sa inchei anul fara acest review a lui 2011. Pentru mine anul 2011 a fost anul Marilor schimbari. 2011 pentru mine va ramane pentru toata viata un an deosebit. A fost anul in care am devenit Mama - pentru prima data:D. A fost anul in care noi doi, am devenit Parinti. Iar acest lucru este de neegalat. Dragostea noastra s-a inzecit datorita acestei fapturi. Nu exista pe lumea asta ceva mai frumos decat miracolul creatiei. Ma gandeam cum acum un an, stateam in pat si simteam cum cineva da din picioruse acolo in burtica iar acum stau si ma holbez la minunatia mea blonda, cu ochi albastrii si gurita rozalie. Dormim toti trei impreuna...el la mijloc si ma minunez cum aceasta creatie a fost in burtica mea un bob de fasole. Minunat sentiment...
2011 a fost anul in care am devenit sotie. Acum ma mandresc cu doua nume de familie - pentru ca pot:D Uneori,chiar si acum, cand aud apelativul "doamna C" ma uit in jur sa vad oare pe mine ma vor sau existe vreo alta doamna in jur:)
2011 a fost anul in care multe dintre prietenele mele au devenit mame si ele.Astfel am putut sa ma bucur alaturi de ele de acest miracol. Again and again and again...
In linii mari si mici, 2011 a fost un an linistit.
Grecia este la fel de frumoasa si de iubita, sper doar sa nu fie data afara din UE:D Criza este inca in floare, dar vorba aceea, mai rau sa nu fie, ca asa ne descurcam..
Ce vreau de la 2012? Pai imi doresc multa sanatate pentru familia noastra si pentru toti cei din jurul meu.
Imi doresc ca anul 2012 sa fie un an bun pentru un bebe special, care va trece printr-un transplant extrem de greu. Bibi il cheama, si il puteti ajuta si voi daca doriti.
In 2012 vreau sa fiu mai buna (e ceva ce imi doresc in fiecare an, nu stiu daca imi si iese!)
In 2012 imi doresc sa iasa bine tot ceea ce tine de nunta si botezul ce urmeaza sa il organizam. Si imi doresc ca prietenele mele dragi sa imi fie alaturi ca sa ne distram impreuna:D
Si cam atat imi doresc, nu vreau sa intind coarda:D cele bune sa se adune!!
Va doresc un An Nou exact asa cum vi-l doriti!

4 comentarii:

  1. Ce frumos...iti doresc sa vorbesti mereu la fel de frumos despre familia ta, in ziua de azi casniciile nu mai sunt ce erau odata si cand aud pe cineva ca este fericit cu familia pe care si-a creat-o ma bucur foarte mult. Sper sa reusesti tot ce iti propui si 2012 sa fie un an mai bun plin de iubire si bucurii. :* La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Fluturas:D si eu iti doresc numai bine in noul an si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu in 2012 imi doresc sa ne mai intalnim, ca ai fost in Romania si n-am mai ajuns sa ne vedem :) Imi esti tare draga, desi daca stai sa te gandesti, nu ne cunoastem asa bine. :)
    Iti doresc multa multa sanatate pentru tine si familia ta si pentru toti cei dragi. In rest, you'll make it happen, orice ai vrea sa se intample. :)

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. DA tomatino si eu imi doresc mult!! si asa e cum zici, nu ne cunoaste foarte bine dar nu stiu de ce eu am impresia ca te stiu de o viata:)) si imi esti tare aproape de suflet always!!

    RăspundețiȘtergere