duminică, 29 ianuarie 2012

Rochia de mireasa

Ok, va spuneam ca urasc nuntile, urasc rochiile de mireasa, urasc sa organizez. Ei bine, nu e chiar asa. Se pare ca pofta vine mancand si la acest capitol. Cu organizarile stam bine, noroc ca la greci nu prea e mare tam tam cu decoratul si cu mancarea. Meniul este cam acelasi la orice nunta ai merge pe meleaguri elene. Avem locatia, avem flori si cam atat. Am fost chiar si la un targ de nunti, Primul din viata mea dar am inteles de ce unii se duc doar asa de plimbare. Chiar ai ce vedea si mai pleci si cu vreo idee buna de acolo. Am inteles ce inseamna rochie de mireasa, am vazut ce tip de rochie imi place si ce nu as pune pe mine niciodata.Ma gandeam ce pacat ca faci doar o data nunta (ma rog, de preferat) ca eu as vrea cel putin la fiecare 5 ani sa imbrac o rochie de mireasa:)) asta ca sa vezi rasturnare de situatie:D
Buuun, astfel mi-am facut programare la Pronovias. Si a inceput transformarea. Intr-o incapere cu oglinzi de sus pana jos, cu un podium iluminat am inceput sa ma simt...zeita. Rochiile veneau una dupa alta, una mai frumoasa ca alta. Bine, fetele au inteles ce imi doresc, au vazut ce mi se potriveste asa ca nu am pierdut timpul cu modele care sa nu ma complimenteze. Si nu sunt modesta:)) dar chiar va spun, si credeti-ma pe cuvant, momentul este unic cand incerci o rochie de mireasa. Pur si simplu te simti UNICA si FRUMOASA. Iar rochiile Pronovias nu fac altceva decat sa sublinieze acest lucru si sa il scoata in evidenta. Tare incantata sunt de experienta mea. Si mai ales sunt incantata de rochita mea. Am ales-o rapid, stiam ce vreau, stiam ce imi sta bine asa ca dupa 2 rochii a iesit si cea castigatoare. Desigur, incercatul rochiilor a continuat dar doar pentru orgoliul meu, sa ma vad in cat mai multe rochii SUPERBE. Parada modei a fost curmata brusc de ora de papa a lu' bebe:D ca era si el pe acolo ca sa isi dea cu parerea;)
Acum incepe seria probelor, mai avem de ales invitatiile, verighetele si un costumas pentru printul mic- ca printul mare are deja costumul pregatit. Si cam asa stam noi cu organizatul. Mai avem doua luni si un pic. Suficient zice eu, sa punem la punct toate detaliile.
va las in continuare sa admirati si voi cateva modele probate de mine:D

Aici mentionez ca a fost preferata mea. Rochia este muuuuult mai frumoasa decat in poza si are pretul de 7000 euro. Bineinteles, nu este cea castigatoare:))









va mai tin putin in suspans pana sa va arat alegerea finala:D

6 comentarii:

  1. Sa inteleg ca ai ales rochie tip sirena, imi place pentru ca subliniaza linia corpului, si tu ai cu ce ;). Imi place prima, bineinteles... si a doua as fi ales-o pe ultima. Acum depinde si cum veneau pe tine, dar din poze ultima e preferata mea. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. nu:D nu e tip sirena..o sa v-o arat cand o primesc..ca mai necesita niste modificari:D:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello,I'm half greek,half serbian..am locuit si'n Ro :)..imi place cun scrii..sorry,dacca fac greseli in romana..unde locuiesti in Greece!??daca vrei lasa un mail..something..dovidjenja:*!

    RăspundețiȘtergere
  4. buna Svetlana. wellcome:D eu stau in peloponez, langa Patra, tu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Psyche! Tot caut pe internet si nu am gasit momentan, cu toate ca am dat peste blogul tau si am aflat ca locuiesti in Grecia (ca si mine, relatie cu un grec)... Intrebarea e.. la alegerea rochiei de mireasa te insoteste si soacra? sunt doar curioasa, nu prea cunosc traditiile grecilor in prag de nunta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Anonima:) in cautarea rochiei de mireasa se merge cu cineva care te cunoaste, iti stie stilul si te poate ajuta. Nu exista o regula, de obicei se merge cu mama. Dar dc mama nu este prin preajma, cum a fost si cazul meu, mergi cu soacra. Dar repet, doar dc crezi ca te poate ajuta;) succes in alegerea rochiei perfecte!:)

    RăspundețiȘtergere